Напад на лідера "АвтоЄвроСили" Владислава Погорєлова стався після зробленого ним зауваження на адресу двох чоловіків з приводу запуску феєрверків.

Читайте також: Голова "АвтоЄвроСили" виявився помічником нардепа "Самопомочі", яка голосувала "за" законопроекти 8487 та 8488

У Запоріжжі лідер організації "АвтоЄвроСила" Владислав Погорєлов зробив невідомим зауваження з приводу використання піротехніки, за що був жорстоко побитий.

"31 грудня на Владислава Погорєлова скоєно напад із застосуванням зброї. Як з'ясувалося, невідомі особи запускали піротехніку, Владислав зробив їм зауваження. У результаті люди, що запускали феєрверки, напали на голову громадської організації "АвтоЄвроСила" і побили Владислава, після цього зробили в нього постріли зі зброї, простріливши ногу", − йдеться в повідомленні на Facebook-сторінці активіста.

Потерпілого доставили швидкою допомогою в 5 міську лікарню, де прооперували.

"Прострелена нога і численні травми через зауваження не кидати петарди під авто", − написав на своїй сторінці в Фейсбук В.Погорєлов.

Читайте також: "Євробляхарі" збираються блокувати "Roshen" у Вінниці: триває підготовка (фото)

За словами потерпілого, травми він отримав близько 18:00 в понеділок на вул.Новокузнецька від невідомих під час конфлікту. Зловмисники втекли з місця події на автомобілі Lanos. Пізніше правоохоронці знайшли автомобіль у дворі на вул.Стешенка в Запоріжжі.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України.

Триває розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter