Шкарпетки, светр, туалетна вода – це все не потрібно. Якщо наближається якась пам'ятна дата і ви шукаєте, чим здивувати свого чоловіка, проявіть трохи креативу! У цій статті ми дамо корисні поради з чоловічої точки зору і розповімо, як правильно вибрати подарунок.

Хобі – ключ

Майже у кожного чоловіка обов'язково є якесь хобі. Відеоігри, книги, серіали, гаджети, колекціонування чого-небудь – ну, ви і самі напевно знаєте. Подарунок, підібраний під хобі, завжди потрапить точно в ціль. Давайте на конкретних прикладах:

  • Відеоігри. Якщо ваш чоловік час від часу грає в якісь ігри на PS4 або ПК, потрібно будь-яким способом дізнатися про його смаки і підібрати підходящу гру. Незабаром, наприклад, вийде довгоочікувана Cyberpunk 2077 від CD Project Red – це практично безпрограшний варіант, так як цю компанію обожнюють буквально всі. Якщо любить стратегії, можна взяти одну з частин Total War від Creative Assembly, або Civilization. Найнадійніший спосіб – покопатися в акаунті і з'ясувати, які проекти він вже купив, а які ще не встиг.

  • Серіали. Підписка на Netflix вирішує все: доступ до високоякісних серіалів і фільмів на будь-який смак. Можна вибрати будь-який інший сервіс, це не важливо. Головне, щоб цей сервіс пропонував великий вибір сучасних тайтлів.

  • Книги. Не обов'язково художню літературу: можна підшукати якусь книгу для загального розвитку, або за професією. Відмінним варіантом стане книга "Дао Toyota: 14 принципів менеджменту провідної компанії світу". Просто геніальна книга, написана Джеффрі Лайкером.

 

Таких прикладів можна навести десятки. Головне тут – проявити увагу і напевно дізнатися, що саме буде корисним і приємним подарунком.

Електробритва

Банально? Не поспішайте з висновками. Більшість чоловіків ненавидить голитися, так як це призводить до подразнення та травмування шкіри, сухості. Навіть креми і мазі не сильно рятують ситуацію, особливо якщо щетина росте дуже інтенсивно. Вихід з цього порочного кола – електробритва Xiaomi SOOCAS S3, яка швидко і легко зробить обличчя гладеньким і чистим. Вона працює на акумуляторі, так що можна буде брати з собою у відрядження або подорожі. Просто must have для чоловіків, які стежать за своїм зовнішнім виглядом.

І найголовніше – ніякого роздратування завдяки унікальній системі підвіски і високоякісних сталевих ріжучих елементів. Всяко краще, ніж шкарпетки.

 

Шашличний набір

Ну хто не любить шашлики і відпочинок на природі? Якщо ваш чоловік не виняток, сміливо вибирайте шашликовий набір і даруєте йому його. Такий комплект зробить процес приготування м'яса ще більш приємним. У стандартних комплектах є шампури, таганок, фляжка, топірець, кілька якісних стопок, кизлярський ніж – взагалі все, що потрібно для приготування м'яса і приємного проведення часу.

Якщо ця стаття допомогла вам підібрати подарунок, не дякуйте. Просто живіть на повну і даруєте радість іншим!