Мати глави "Нафтогазу" Андрія Коболєва Наталія володіє розкішним особняком у США.

Читайте також: Керівник "Нафтогазу" переказав $8 мільйонів премії мамі у США

Таку інформацію з'ясували журналісти видання "Страна", уточнивши, що широка громадськість дізналася про давній переїзд найближчої родички чиновника тільки після того, як він заявив про переведення багатомільйонної премії в Америку.

 

Наталя Коболєва живе в північно-західному передмісті Вашингтона під назвою Північна Бетезда.

 

"Відповідно до виписки з реєстру нерухомості США, Коболєва з 2004 року є співвласником будинку в містечку разом із Леонардом Берестовим. Він був цивільним чоловіком Коболєвої. Чоловік працював в американській будівельній компанії Bechtel Corporation, яка займалася інженірінговими проектами в атомній енергетиці, нафто-газопереробної галузі", – сказано в матеріалі.

 

Читайте також: Податкова оштрафувала главу "Нафтогазу" Коболєва на 8 млрд гривень

Уточнюється, що Берестов помер у листопаді 2017 року. За даними видання, двоповерховий будинок був побудований у 1998 році. Згідно з даними реєстру, його площа складає 1940 квадратних футів (Square Foot - англ) або 180 квадратних метрів. Куплений особняк у жовтні 2004 року за $631 250.

За приблизними підрахунками, нинішня ціна будинку Коболєвої становить $700 тисяч. Більше того, журналісти з'ясували, що за адресою цього особняка був закріплений саме Андрій Коболєв.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter