Еміль Мікаїлов – радник голови Волинської ОДА на громадських засадах.

Читайте також: Волинський політик похизувався здачею українських територій білорусам

У 2016 році чоловік просив державу побудувати йому житло як вимушеному переселенцю з Луганська. Проте у 2017 році справи в нього, схоже, пішли вгору. Еміль Мікаїлов купує квартиру в новобудові у Києві. А в 2019 році – новеньку Toyota Camry, гібрид 2019 року випуску, що коштує понад мільйон гривень.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Аверс".

Незважаючи на те, що його прожитковий рівень значно перевищує середній і потребує чималеньких затрат, на Волинь він приїхав працювати безплатно.

Пан Мікаїлов числиться у Волинській ОДА радником голови облдержадміністрації на громадських засадах. Але його робоче місце чомусь облаштовано у кабінеті чарівної заступниці губернатора Тетяни Щербак, яка, до слова, незаміжня, але розповідає журналістам, що її серце уже зайняте.

Читайте також: Звільнили незаконно: Кирильчук судитиметься з Волинською ОДА

Аби щось порадити голові адміністрації, пану Емілю треба спуститися з кабінету Тетяни Щербак на шостому поверсі на другий поверх. Між тим, у місцевих Telegram-каналах уже встигли посмакувати свіжими плітками й оголосили Еміля Вахідовича та Тетяну Василівну парою. І тут стає зрозуміло, чому пан Еміль приїхав з Києва на Волинь працювати безплатно.

"Є багато питань, з яких голові адміністрації потрібна моя допомога, – запевняє він. – Я не є держслужбовцем, мені не треба на восьму ранку приходити на роботу. Нічого руками не роблю. Запитали – я відповів. Я займаюся більше аналітичною роботою і працюю з документами".

Зазначимо: попри те, що Еміль Мікаїлов позиціонує себе як бізнесмен, жодного бізнесу, зареєстрованого на нього, ми не знайшли, окрім ТОВ "Сватівське пиво", яке збанкрутувало.

До слова, "Сватівське пиво" фігурує у кредитному провадженні. З судових документів зрозуміло, що йдеться про неповернену позику на суму в півтора мільйона гривень, яку взяло підприємство. Коли банк кинувся повертати гроші, то виявилося, що "Сватівське пиво" – банкрут.

Читайте також: Послаблення карантину: у Луцьку запрацюють фермерські ринки та кіоски (адреси)

Як і Тетяна Щербак, на деякий час пан Еміль зробив собі, так би мовити, канікули, тобто ніде не працював.

Детальніше у сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook