У Чернівцях правоохоронці жорстко, із застосуванням наручників, спробували затримати пенсіонера, який торгував продуктами на стихійному ринку.

Читайте також: У Луцьку затримали елітний позашляховик з пластиковими номерами (фото)

Інцидент, який трапився 12 липня на вулиці Комарова, обурив не тільки очевидців, але й користувачів мережі. Відео опублікували на сторінці "Стопхам Буковина" у Facebook.

На оприлюднених кадрах видно, як поліцейські намагаються затримати літнього чоловіка за те, що він торгував продуктами на тротуарі й відмовлявся припинити правопорушення. Копи застосували наручники.

Водночас пенсіонеру стало зле. Присутні довкола люди вимагали припинити такі силові дії щодо людини похилого віку, а також викликати швидку. Незабаром копи таки зняли наручники – від них у чоловіка на руці залишилася рана.

У пресслужбі управління патрульної поліції в Чернівцях заявили, що такі суворі заходи до пенсіонера були застосовані через те, що він відмовлявся покинути місце скоєння правопорушення, а також нібито висловлювався нецензурно й поводився агресивно.

Читайте також: Стали відомі деталі автотрощі за участі чотирьох автомобілів поблизу Луцька (фото)

"На громадянина складено адмінматеріали за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП, ст. 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей)", – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook