У Чернівцях екс-працівник поліції ледь не до смерті побив чоловіка, за, на його думку, неправильне паркування. Спочатку він зробив зауваження, потім почав погрожувати, а зрештою збив чоловіка з ніг і кілька хвилин лупцював, доки той не втратив свідомість, ідеться в сюжеті ТСН.

Читайте також: Поліція за 27 мільйонів купила амуніцію "Робокоп" − на 80% дорожче, ніж торік

На відео з камер спостереження видно, як сварка двох чоловіків переростає в бійку: один збиває з ніг іншого і завдає десятки ударів по голові та тулубу. Потерпілий Максим Савостюк згадує, що все почалося з того, що незнайомець зробив йому зауваження щодо паркування. "Моя машина заважала йому виїхати заднім ходом. Я зауважив – є багато місця попереду, можна виїхати. Він мені почав погрожувати", – розповів побитий чоловік. 

Після погроз незнайомець ударив Максима в обличчя. Що було далі – чоловік погано пам'ятає. "Відчув іще один чи два удари по потилиці, а потім втратив свідомість", – каже він. Нападник гамселив жертву навіть тоді, коли той лежав непритомний – кидав його об асфальт та лупцював ногами. Ніхто з перехожих не втрутився. Потерпілий у палаті нейрохірургії лежить уже п’ятий день. "Там є забій, крововилив, дивиться окуліст. Про виписку зараз ще мову не ведемо", – пояснив лікар нейрохірургічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги Чернівців Ігор Яремчук. 

Читайте також: У Луцьку на хабарі викрили старшого інспектора патрульної поліції

Своє слідство розпочала дружина побитого. Вона знайшла відео з камери спостереження і вирішила прослідкувати за машиною кривдника чоловіка. Припаркована вона була в тому самому місці. "Я викликала патрульну поліцію, приїхала поліція. Почула, як пані поліцейська каже йому: “Влад, привіт”. Я її запитала, ви знайомі? Вона каже, він працює в організації, яка співпрацює з патрульною поліцією", - розповіла Олена Савостюк. Подружжя самостійно почало шукати нападника в соцмережах, і знайшли та ідентифікували. У поліції вже заявили, що Владислав Дикий півроку тому перевівся в інший підрозділ – департамент економічної безпеки. Але там кажуть, що він уже звільнився, буквально вчора. "На даний час ця особа написала рапорт на звільнення. Його ніхто не звільняв заднім числом", – переконує речниця Наталія Калиновська. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter