25 грудня вранці в Харкові підірвали машину одіозного поліцейського, начальника відділу оперативних розробок в східному регіоні Миколи Черемухіна, інформує  NewsRoom.

Читайте також: Машину високопоставленого поліцейського підірвали у Харкові

Вибух прогримів близько 6:20 у дворі будинку №15 по вулиці Культури. Заряд був закладений під позашляховиком Dodge, який належить екс-заступнику начальника "главку". В результаті вибуху ніхто не постраждав, проте осколки пошкодили ворота в гараж і 7 сусідніх автомобілів.

Читайте також:  У Луцьку п'яний водій на Mercedes "залетів" на ринок (Фото)

За попередніми даними, зловмисники встановили під машиною чотири гранати Ф-1, проте одна з них (розміщена під переднім колесом) з якихось причин здетонувала завчасно. Три інших вибухотехнікам довелося знешкоджувати вже на місці.

"Судячи по такій кількості вибухівки, його навряд чи хотіли просто налякати", – повідомило джерело.

Нагадаємо, трохи менше року тому колишній заступник начальника облуправління поліції Микола Черемухін очолив відділ оперативних розробок в східному регіоні. До цього представники "Азова" неодноразово вимагали відставки правоохоронця, якого на початку 2000-х років звинувачували в груповому згвалтуванні, рекеті, здирництві та створенні організованого злочинного угруповання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook