18 березня у Рівному відбувся мітинг Петра Порошенка. На захід традиційно звезли чимало бюджетників з різних районів та регіонів. 

Читайте також: Порошенко у Рівному: місто заполонили правоохоронці, лише обраних пускають на виступ

Під час виступу президента рівнянин не стримався від потоку неправдивих заяв та обіцянок, які лунали від Гаранта, і вигукнув "Порошенко – брехун!" Після цього на нього одразу накинулись тітушки та правоохоронці у цивільному і почали штовхати та бити.

Побитого чоловіка оперативно скрутила поліція та повела у службове авто.

Відео інциденту опублікували у спільноті Типове Рівне.

Правоохоронці швидко запустили чутки, що незгідний з Порошенком містянин був просто п'яним. Втім навіть така жалюгідна брехня не виправдовує застосування сили до громадянина, який висловив вголос свою позицію у демократичній державі, якою є Україна.

Читайте також: Групу підозрілих молодиків привезли на мітинг Порошенка до Рівного (відео)

Дивним є і те, що поліція ніяк не вплинула на тітушок, які накинулись на чоловіка. Схоже, на 5-й рік президентства Петро Порошенко опустився до рівня свого попередника, а його гасло "Геть від Москви!" на практиці має радикально протилежне відображення. Тепер українцям навіть не можна вільно висловлювати свою громадянську позицію, а правоохоронці та тітушки спільно працюють над покаранням "нелояльних осіб" до президента, яких сам Петро Порошенко охрестив "провокаторами", "зрадниками" і "агентами Кремля". Скільки ж людей в Україні підпадає під ці категорії сьогодні?

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook