Керівниутво популярної на Волині газети "Вісник +К" вирішило остаточно наплювати на принципи моралі та журналістики і по максимум заробити на виборах президента України-2019. Спершу видання за гроші опублікувало замовний матеріал з "чорним піаром" проти Володимира Зеленського. Стаття є антирекламою і містить в собі суб'єктивні твердження про кандидата. І, звісно ж, матеріал порушує закон України ще й тим, що не містить жодної помітки про політину рекламу і інформації про замовника.

Читайте також: Гроші не пахнуть: волинські газети зганьбились, опублікувавши "чорнуху" проти Зеленського

Однак після цього "Вісник +К" розмістив "чорнуху" про кандидата у президенти Анатолія Гриценка. Стаття називається "Полковник-шкідник: слідча комісія оприлюднила вражаючі цифри підриву обороноздатності".

Тут все у класичному вигляді: купа перемішаних і додуманих цифр, подій, фактів, які подаються з "правильної" точки зору.

Читайте також: Волинську пресу засудили в НСЖУ за публікування "чорнухи" проти кандидатів

Національна спілка журналістів України (НСЖУ) вже засудила публікування проплаченої "чорнухи" у пресі Волині. Втім, для декого гроші переважують на вагах гідність і журналістські цінності. Відтак, регіональна преса за "30 срібняків" готова облсуговувати інтереси кандидата, який веде брудну передвиборну агітацію та нечесну боротьбу, використовуючи найганебніші методи проти конкурентів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook