Російська балерина Анастасія Волочкова любить перебувати під пильною увагою фанатів. І не втомлюється дивувати їх. І в неї це виходить робити навіть без свого знаменитого шпагату.

Читайте також: "Жахливо зализані": Лорак зганьбилася жирною головою (фото)

Блискуча кар'єра жінки давно закінчилася, але завдяки своїй скандальній натурі, її ім'я не сходить з вуст журналістів. За її витівками щодня пильно спостерігають як прихильники, так і хейтеры.

В Instagram Волочкова регулярно ділиться своїми знімками та відео. В основному, вони отримують засудження. Так сталося і цього разу.

Балерина є прихильницею лазні і не упускає нагоди зануритися в крижану купіль і париться з віниками. Так, Анастасія опублікувала оголене фото, де позує в мініатюрних трусах, а голі груди прикриває віниками для парилки.

Увагу фоловерів привернула зайва нагота балерини, адже плавки, і без того маленькі, трохи зсунулися і оголили те, що повинно бути прикритим.

"Як завжди виставить свої геніталії назовні", "Труси замалі, Настя", "Прикрийте сором", "Половинка випала у вас", "Як не соромно! Ви ж доросла жінка", − висміяли Настю фоловерів.

Читайте також: Філя підказав: Лорак у зухвалому образі нарвалася на шквал критики (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter