Лучани поскаржились на поведінку польського консула Кшиштоф Савіцкі, який зупинився у орендованій квартирі. За словами жителів будинку, з його квартири дуже гучно лунала музика, яка не давала людям спати.

Читайте також: Депутат Лапін зганьбився через свою манію сепаратизму

"Поки польський консул пан Кшиштоф Савіцкі гуляє на всю котушку поверхом вище, я і сусіди викликаємо поліцію... Третю добу до 4 ранку на весь під'їзд крутить Моцарта і Бетховена. Сьогодні, правда, йому більше Продіджі подобається... Ось і все ставлення поляків до українців – "Пішла геть спати звідси!"

У квартирі гуде близько 10-ти чоловік, чотири поверхи нижче не сплять, поліція не в силах щось зробити – морда особи у пана Кшиштофа є недоторканною! Рубильник в щитку рятує періодично від гуркоту музики... Слідом за цим дебела польська рожа під шофе загрожує, що з нами тут зараз розберуться!

Ось так у нас дипломат з питань культурного співробітництва гуляє з дамочками у вишиванках))) ось такий він Щедрий Вечір))" – йдеться у дописі Facebook.

Окрім того, лучани відзначають, що конфілкти з паном Кшиштофом Савіцкі відбувались і раніше.

"Це польське б***о проживало по Волі 9, 3 підїзд. Мій товариш мав з ним конфлікт. Кшиштоф був на підпитку, придерся, що машина не так стояла і отримав в диню", – пише Val Nemo.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook