Менше двох тижнів залишається до грандіозного шоу Олі Полякової "Королева ночі".

Читайте також: Оля Полякова зізналася, що чоловік її бив (відео)

Наймасштабнішу подію в своїй кар'єрі співачка збирається відсвяткувати новим рекордом просто на сцені київського Палацу спорту, повідомляє ТСН.

Сольний дебют Супербілявки на головній сцені країни стане для неї чудовим у всіх сенсах: за кількістю і масою сценічних декорацій, освітлювальних приладів, костюмів і образів він набагато перевершить попередні концерти. 

Так, одну з найбільш травмонебезпечних декорацій вартістю понад 10 тисяч доларів виготовляють для Полякової за спеціальним замовленням в Європі. На ній буде реалізований найекстремальніший трюк з розпилюванням поп-діви.

Читайте також: "Ви не о*реніли?" – Оля Полякова записала гнівне відеозвернення до нардепів, обізвавши їх "бандою"

"Коли я почув одну з нових пісень Полякової, я зрозумів, що вона дуже, до речі, не властива Олі – і за своєю драматургією ідеальна для того, щоб під неї... розпиляти артистку. Справжнісінькою величезною електричної пилкою розпилювати її буде один з кращих ілюзіоністів України Андрій Чеканюк. Дія відбуватиметься на напівпрозорому столі, так що глядач зможе побачити смертельний трюк на власні очі", – розповів режисер шоу Герман Ненов. 

Гранд-шоу "Королева ночі", яке відбудеться 26 жовтня, стане початком всеукраїнського туру Олі Полякової, який стартує навесні наступного року. Співачка збирається побити свій минулорічний рекорд: концерти в 63 містах України в рамках одного туру.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter