У США пішов з життя актор Джад Аллан, який зіграв Сісі Кепвеллів в серіалі "Санта-Барбара".

Читайте також: Раптово померла 19-річна переможниця конкурсу краси

Артист помер в оточенні членів своєї сім’ї у віці 84 років. Останній день народження артист відзначив 1 березня, повідомив актор Ей Мартінез, передає Gazeta.ua.

Смерть актора підтвердив і його син Рік Браун. "Дуже шкода повідомляти дуже сумні новини про те, що мій тато пішов із життя сьогодні (9 березня – ред.) ввечері. Він спокійно помер в оточенні своєї сім’ї і був так любимий нами і багатьма іншими", – написав він.

Читайте також: Помер легендарний радянський актор

Джед Аллан брав участь у зніманнях "Санта-Барбари" від 1986 до 1993 року. Після цього він також був актором серіалу "Беверлі-Гіллз, 90210". Свого часу його навіть визнавали кращим актором мильних опер за версією Soapy Awards.

Окрім серіалів, Аллан також грав у фільмах "Полярна станція "Зебра" та "Арлетт". Актор неодноразово розповідав, що одна з його прабабусь була родом з Одеси, а друга – з Мінська. Однак, за словами Аллана, у нього не залишилося вже родичів у цих країнах.

Аллан був одружений 50 років. Його дружина Тобі померла в 2001 році. У пари залишилося троє дорослих синів і шестеро онуків.

На початку березня після інсульту помер знаменитий актор Люк Перрі, зірка популярного серіалу 90-х "Беверлі-Хіллз, 90210".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook