Зупинилося серце знаменитого російського актора, який запам’ятався глядачам не тільки ролями в кіно, але і участю в програмі "Спокойной ночи, малыши".

Читайте також: Пішла з життя знаменита російська актриса (фото)

Заслужений артист Росії Геннадій Матвєєв пішов з життя 1 червня у віці 73 років. Інформація про це з’явилася на сайті Союзу кінематографістів Росії.

Геннадій Матвєєв народився 24 травня 1946 року. У 1980-і роки артист працював на телебаченні в дитячій передачі "На добраніч, малюки". Крім того, він зіграв у понад 80 фільмах. Матвєєв відомий в тому числі з ролі начальника ОСБ Миханошина в серіалі "Товариші поліцейські", Ніла Лаврова в серіалі "Аеропорт" і генерала у фільмі "Ширлі-мирлі", також ролями в картинах "Самара", "Людина-приманка", "Дельта" та інших.

Читайте також: Помер легендарний український поет, якого любили мільйони (фото)

За свою кар’єру актор змінив чимало театрів. Він виходив на сцену театру Радянської Армії, Московського театру мініатюр, театру "Ангажемент", театру "Вернісаж", театру "Сучасна опера". Крім діяльності в кіно Матвєєв писав вірші та пісні, такі як "У сніговій шапці сосна" і "Гойдаються сосни, берези…".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook