Українська ведуча Оксана Марченко, дружина політика Віктора Медведчука, який є особистим другом президента РФ Володимира Путіна, підтвердила, що братиме участь у шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1".

Читайте також: Журналісти ТСН виступили проти появи дружини Медведчука на 1+1

Про це Марченко повідомила в Instagram.

"Друзі, незважаючи ні на що, я вирішила взяти участь в новому сезоні "Танці з зірками" на каналі "1+1". А тому, безперечно, я приймаю виклик #танціззіркамиchallenge від Лесі Никитюк", – повідомила вона.

Українська ведуча, у свою чергу, передала "танцювальну естафету" співаку Павлу Зіброву.

Нагадаємо, що журналісти Телевізійної служби новин (ТСН), яка виходить в ефірі телеканалу "1+1", виступили проти співпраці каналу з Оксаною Марченко.

"Ми, журналісти ТСН, дізналися про те, що в найближчому сезоні шоу "Танці з зірками" на "1+1" може взяти участь Оксана Марченко. Ми не поділяємо це рішення керівництва каналу і засуджуємо появу в телевізійному ефірі особи, яку пов’язують близькі стосунки з президентом РФ Путіним", – йдеться у заяві-зверненні, яку поширюють журналісти ТСН.

Читайте також: Скандал навколо участі дружини кума Путіна у танцювальному шоу набирає обертів

На думку журналістів, появи дружини Медведчука в ефірі телеканалу "не виправдовує навіть той факт, що шоу є розважальним".

"Детектор медіа" тоді поцікавився у працівників ТСН, що вони робитимуть, якщо Оксана Марченко таки стане учасницею "Танців з зірками". За словами джерела, редакція домовилася, що в такому випадку буде протистояти появі Оксани Марченко в сюжетах ТСН про шоу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter