Днями в багатьох регіонах країни зявилися білборди народного депутата Олександра Шевченка, що став переможцем президентських праймеріз УКРОПу.

Читайте також: Очільник партії БПП на Волині відзначився ганебною заявою

Їхній слоган "Прибрати порох з нашої оселі" наробив чималого переполоху в колах місцевих чиновників, депутатів від БПП й навіть адміністрації чинного гаранта. Одне з двох – або згадані чиновники надто глибоко вчиталися в текст і побачили в ньому якісь приховані смисли, або ж вловили певні алюзії на прізвисько, яким самі повсякчас називають діючого президента. Певно, сумяття зросло ще й через слабке володіння українською мовою. Бо ж, якщо зазирнути до тлумачного словника, стане зрозуміло, що "порох" – це пил або курява. Про це йдеться у заяві волинського осередку партії УКРОП.

Внаслідок цього власники рекламних площ почали отримувати погрози від місцевих можновладців і представників СБУ з вимогою припинити розміщення вищезазначеного піар-матеріалу.

Читайте також: Петро Порошенко все ж прибуде до Луцька: відома дата візиту

З огляду на це, УКРОП звертається до Петра Порошенка з наполегливим проханням не повторювати помилок свого попередника, який безліч разів наступав на горло українській демократії. Подібні кроки опускають і так невисоку репутацію українського інституту президентства до нульового рівня. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter