Активний прихильник екс-президента Петра Порошенка, волонтер Роман Донік пропонує розстріляти Володимира Зеленського та українських військових.

Читайте також: "Ганьба України!": Порошенка жорстко висміяли на відкритті "мосту Кличка" (відео)

Про це "порохобот" написав у Twitter.

Донік, коментуючи перебування Президента Зеленського у компанії військових на передовій повідомив, що він би "раніше лупанув би цю групу з великокаліберного гранатомета".

У соціальних мережах це викликало обурення. Так, нардеп та військовий Семен Семенченко написав, що Донік ніколи раніше не був на фронті, як військовий, відтак виникає питання, а по кому він стріляв раніше.

Читайте також: "Хто платить, той танцює": журналіст розкрив підступний план Вакарчука та Порошенка, які тісно співпрацюють

"Колишній "військовий" рупор Порошенка Донік публічно фантазує на тему розстрілу з великокаліберного кулемета президента України і групи українських військовослужбовців. І все це з радісним вереском ретвiтят прихильники Порошенка. Я зараз не про "СБУ – ау". Не про те. Я про Фрейда. "Дело прошлое"? І в кого стріляв штатний порохолюб Доник в минулому зі "свого кулемета"? На фронт за Україну він не пішов. Значить і в орків стріляти не міг. Значить "дело прошлое" це про розстріли українців? Ок. Я не прихильник конспірологічних теорій. Напевно сам Донік ні в кого не стріляв. Та й сам він – точно не предмет нашого обговорення. Але він як і Бірюков – особа максимально наближена і до Порошенка і до колишнього міністра оборони Гелетея і до колишнього НГШ Муженка. Свідок і учасник застільних розмов, людина яка довго жила в одній атмосфері з цими людьми. І то що у тверезого на умі то у п’яного на язиці", – написав Семенченко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook