Чинний президент України Петро Порошенко, який очолює схеми з розкрадання бюджетних коштів, зокрема в оборонній галузі, буде засуджений на довічне ув’язнення. Про це в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявив кандидат у президенти від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко.

Читайте також: "Він осатанів": Порошенко дав ляпаса дівчині і влаштував її затримання (Відео)

"Важко усвідомити, що сьогодні є "свинарчуки" на чолі з президентом, які дозволяють собі організацію злочинних груп, які закупляли, згідно з інформацією ЗМІ, непотрібне обладнання. Витрачалися величезні кошти, які з 2015 року збирав простий народ. Порошенко стовідсотково буде в буцегарні на довічному ув’язненні", – наголосив він.

За словами укропівця, останні події у державі свідчать, що чинна влада не зважає на головний запит українського суспільства після Революції Гідності – право на справедливість. Зокрема, йдеться про визнання неконституційною статті Кримінального кодексу щодо незаконного збагачення.

Читайте також: Купляти запчастини у агресора – це нонсенс і великий стрес для суспільства, – Олександр Шевченко

"Сьогодні при владі злочинці, колаборанти і зрадники. Вони сприймають нашу скарбницю та державу як корито для розкрадання. Вони отримали владу п’ять років тому, коли одними з головних запитів суспільства були саме правдивість і справедливість. Нинішня влада обіцяла, що в політику не потраплять ті, хто незаконно збагачуються. Але цього не сталося", – зазначив представник УКРОПу.

Водночас Олександр Шевченко закликав відновити віру в державу, змінивши чинну владу на виборах 31 березня.

"У Порошенка є один шанс – покаятися й піти на довічне ув’язнення, віддати майно, яке він і його поплічники награбували. Лише в цьому випадку український народ не прийде до нього. Вчасно підіть з влади, а ми 31 числа повинні закінчити справу Небесної Сотні й тисяч загиблих на війні, відновити віру в нашу країну", – резюмував нардеп.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook