П'ятий президент України Петро Порошенко відлетів на відпочинок у Туреччину на чартерному літаку напередодні мітингу партії "Європейська солідарність" разом з сім'єю.

Читайте також: Виглядає на 20 років молодшим: Петро Порошенко зробив пластичні операції в іспанській клініці (фото, розслідування)

Про це повідомили джерела в оточенні експрезидента, передає "Страна".

Відповідно до інформації, у понеділок, 27 липня, о 13:42, Порошенко вилетів з київського аеропорту "Жуляни" на чартерному літаку (Learjet 60, бортовий номер T7-ISH) і відправився в Бодрум в Туреччині. Літак приземлиться в Бодрумі орієнтовно о 16:00.

Як зазначили, вартість перельоту з Києва в Бодрум на такому чартері становить 15 тисяч євро в один кінець.

Також наголошується, що вчора ввечері партія Петра Порошенка "Європейська солідарність" розіслала у ЗМІ анонс акції протесту, запланованої на вечір понеділка, 27 липня, на 19:00, яка відбудеться на Банковій. Організатори акції звинувачують президента Володимира Зеленського у держзраді через оголошене з понеділка перемир'я на Донбасі.

Читайте також: Петро Порошенко втратив підтримку українців і не пройшов би до другого туру виборів Президента – опитування

Проте самого лідера партії на цієї акції не буде. Але до моменту її початку він вже приземлиться в Туреччині і зможе активно коментувати те, що відбувається в соцмережах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook