Кандидат в президенти та чинний глава держави Петро Порошенко, відповідаючи на питання щодо відеоролика, в якому вантажівка збиває кандидата в президенти Володимира Зеленського, заявив, що не хоче "мірятися роликами", а щоб креативні агентства, які поширюють відповідні матеріали, припинили це робити, його опоненту слід прийти та подебатувати з ним, повідомляє УНІАН.

Читайте також: "Думали, пика Путіна – це максимум кретинізму, але помилялись": реакція українців на відео Порошенка про вбивство Зеленського

Про це Порошенко сказав журналістам в одному із залів НСК "Олімпійський" у Києві, відповідаючи на питання, чи його штаб причетний до виготовлення відеоролика, в якому його опонента у другому турі президентських виборів збиває вантажівка.

"80% вигуків і негативної інформації у ЗМІ була присвячена Петру Порошенку і лише 20% – іншому кандидату. Чи щасливий я від цього? Ні. Чи була це правдива інформація? У більшості свої – ні, але чи маємо ми у зв’язку з цим згортати свободу слова? Ні, тому що це є ознака демократичної країни.

Читайте також: У Порошенка випустили новий знущальницький ролик про Зеленського (Відео)

Щодо виготовлення роликів? Я не хочу мірятися роликами, я категоричний противник віртуальної кампанії, і для того, щоб народна творчість того чи іншого кандидата або тієї чи іншої креативної агенції притримала свій пил, є єдиний інструмент – дебати, прийди, скажи і дай відповідь – і все закінчиться", – сказав Порошенко.

Він зауважив, що йому як громадянину України не подобається, коли кандидат в президенти уникає дебатів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook