Петро Порошенко продовжує називати себе президентом в офіційних документах.

Читайте також: Без свідомості та штанів: син Порошенка влаштував переполох на вечірці (фото)

Колишній глава держави, по всій видимості, ніяк не може змиритися зі своїм програшем на виборах. Зокрема, Порошенко продовжує називати себе президентом у своїй електронній декларації. Відповідний документ був опублікований Національним агентством протидії корупції (НАЗК).

Екс-президент подав свою декларацію 7 серпня. При цьому в ній в графі місце роботи вказана Адміністрація президента, а графі посада – президент України.

У декларації вказується, що в кінці липня – на початку серпня 2019 року Порошенко вивів більш 150,5 мільйонів гривень дивідендів від публічного акціонерного товариства "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал" та акціонерного товариства "Міжнародний інвестиційний банк".

Крім того, стало відомо, що Порошенко не задекларував дві компанії в своїй декларації за 2017 рік, причому НАЗК цього не помітило. Йдеться про компанії ТОВ "Калина-автолізинг" і ТОВ "Країна асистанс", кінцевим бенефіціаром яких є колишній президент. При цьому всього Порошенко задекларував 102 фірми.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook