Ролі і долі. Що робити, якщо у тебе є геть усе, про що тільки може мріяти не лише пересічний українець, але і європеєць та американець. Тоді певно хочеться слави, а ще лестощів, щоб повсюди тобі дякували та хвалили.

Читайте також: Сувенірчик за липову анкету: журналіст викрив нахабну схему агітації виборців Порошенком

Задля цього можна і потратитися. Скільки пожертвував на церкву Петро Порошенко історія замовчує. Хоча, судяи з того, як живуть українці, благодійність – не фішка Президента та його команди. А от нахваляння – це саме їхнє. Потратився на кілька тисяч гривень, зате скликав усіх журналістів і у сто разів більше заплатив за рекламу.

Цього разу Марина Порошенко повела особливих діток на фільм, подарувавши їм при цьому подарунки фабрики "Рошен" – найдешевші з усієї лінійки солодощів. 

Мільярдери при владі не вельми щедрі до українців, зате не шкодують грошей на свою рекламу: замовляють про себе не тільки інформаційні сюжети і рекламні ролики, а й цілі документальні фільми. 

Днями презентували стрічку про соратника та близького друга Президента Ігоря Кононенка, який за кілька днів показали уже всі канали Петра Порошенка. 

У цьому фільмі Ігор Кононенко не сірий кардинал і касир президентської фракції, як про нього говорять у кулуарах Парламенту, а благодійник – святий чоловік із високими моральними принципами, добрим серцем і щедрою душею. 

Читайте також: "Порошенку самому не огидно?": реакція волинян на візит президента

Як тільки почали цікавитись за які кошти зняли такий фільм, як з'ясувалося, що замовниками документальної стрічки була Адміністрація Президента. За які кошти знято фільм здогадатися не важко – за бюджетні, адже усі об'єкти, на яких піариться головний герой, аби увійти в українську історію, теж будували за державні кошти. Це така традиція у БПП: вони усе, що зроблено за державні кошти, видають за свої заслуги. 

У документальному фільмі всі помітили одну деталь – кіно створювали журналісти телеканалу, який належить самому кумові Путіна Віктору Медведчуку.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter