У мережі повідомили про дивний вчинок екс-президента Петра Порошенка.

Читайте також: "Треба було ще в 14-році": Порошенка "викинули" в смітник (відео)

Відзначається, що інцидент стався на закритій частині "вечірки" з приводу проходу до Верховної Ради партії "Європейська солідарність".

Там український блогер Андрій Полтава підійшов до Порошенка щоб привітати його. Той відштовхнув блогера і вліпив йому ляпаса. Про це повідомляє Politeka.

"Порошенко в сказі. Зараз він може бути вкрай небезпечним для суспільства, і я вважаю, що зараз саме час його ізолювати. Вчора він вліпив ляпаса нещасному Полтаві тільки за те, що останній хотів його привітати на закритій частині вечірки. Петя зараз розуміє, що у Зеленського більшість в раді і що його позбавлять недоторканності при будь-яких розкладах. Мені відомо, що він проводить переговори з Ярошем і Медведчуком. Ну, ви знаєте навіщо…", – говорить джерело з оточення Порошенка.

Читайте також: Мажор від Порошенка: хто очолить Волинську ОДА

Зазначимо, ЦВК опрацювала 98,95% електронних протоколів.За останніми даними партія "Слуга народу" набирає 43,14%; "Опозиційна платформа – За життя" – 13,02%; "Батьківщина" – 8,18%; "Європейська солідарність" – 8,12%; "Голос" – 5,84%.