Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Порошенко з дружиною відвідав і підтримав "поранену" у ДТП Гонтареву (фото)

субота, 28.09.19  22:25
Порошенко з дружиною відвідав і підтримав

Екс-президент України Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відвідав Валерію Гонтареву в Лондоні.

Читайте також: Порошенко з тортом: екс-президент святкує день народження на елітному курорті (фото)

Про це політик написав на своїй Facebook, передає "Страна".

Порошенко охарактеризував екс-главу Нацбанку не тільки як сильного менеджера, але і як сильну особистість. Як приклади її стійкості він назвав історію з націоналізацією ПриватБанку і порятунок "всієї банківської системи країни".

"Коли треба було наражатися на небезпеку, щоб захистити кошти десятків мільйонів вкладників ПриватБанку, – вона не зламалася. Коли треба було брати відповідальність за складні рішення, щоб врятувати від колапсу всю банківську систему країни, – вона не зламалася", – написав Порошенко.

Він запевнив підписників, що Гонтареву не зламає і переслідування опонентів, які "не цураються бандитських прийомів" і "самі стають бандитами".

Читайте також: Стриптиз, "наркотики" та ріки алкоголю: журналіст показав скандальні кадри із "гарячої" вечірки дня народження сина Гонтарєвої (фото)

У подарунок відвідувачі привезли Гонтаревій "слова підтримки від багатьох українців" і дизайнерські футболки Юрія Журавля. На одязі зображена сама Гонтарєва в образі балерини, з забинтованою ногою і шаблями.

Однак користувачі менежі не повелися на "таку хворобу" Гонтарєвої.

"В реальності так сильно не перетягують бинти. Через півгодини у неї нога стане синя. Це фото – постановка для лохів (порохоботів)", – пишуть користувачі однієї з спільнот.

"Краще на голову гіпс наклали б", "Клоуни", "Штучного дихання не вистачає", "Облажався Петя колун", "Футболочки міняють і гіпс тугий. Брехня", – глузують коментатори.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

  • U

    Клава

    29.09.2019 08:40:27

    аферисти всіх країн, єднайтеся !..

Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :