Сьогодні, 8 лютого, у Кременчуку біля департаменту освіти перехожі помітили незвичну знахідку – хтось викинув на вулицю труну. Вона лежить поряд з іншим непотребом.

Читайте також: У місті на Волині, поблизу Залу Царства Свідків Єгови знайшли пакети з трупами тварин (фото)

Про це Gazeta.ua повідомили місцеві жителі.

Правоохоронцям на ритуальний предмет ніхто не скаржився.

"До нас поки що не надходила інформація про викинуту труну. Якщо люди до нас звернуться, то на місце виїдуть патрульні поліцейські. Вони нададуть вказівку комунальникам прибрати її із вулиці", – сказала Анна Васенко, керівник прес–служби Кременчука. І додала, що це не є злочином. Оскільки такий предмет можна придбати в ритуальних магазинах, як і інші товари.

"Якби, не дай Бог, у цій труні лежало тіло, тоді правоохоронці б з'ясовували всі обставини інциденту та відкривали б кримінальне провадження", – прокоментувала Васенко.

18 січня у Миргороді, по вул.Незалежності біля сміттєвих баків люди знайшли порожній оцинкований контейнер для транспортування труни. З'ясувалось, що його придбала родина померлого миргородця для транспортування тіла до іншої держави. Згодом померлого транспортували в іншій труні, а контейнер віднесли до сміттєвих баків.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook