Українське телебачення не здатне конкурувати з російським телепродуктом, а телеканали вправі показувати те, що подобається їхнім глядачам.

Читайте також: "Принижується гідність кожного українця" – скандал навколо новорічного концерту на "Інтері"

Про це в ефірі ObozTV заявив відомий продюсер Володимир Бебешко.

"Інтер" – це приватний канал, який буде крутити те, що вважає за потрібне. На ньому виступають українські зірки, які не порушували законодавство і можуть співати все, що їм завгодно. "Інтер" також не порушує законодавство і т.д", – зазначив він.

За його словами, на вітчизняному ринку немає цікавого продукту під новорічні свята.

"Всі канали, які транслювали "Іронію долі", "Службовий роман", які, на мою думку, є високохудожніми фільмами, їх любить народ. Що українська сторона могла показати на противагу? Вони показали фільм "DZIDZIO Контрабас". Це фільм, знятий на аматорському рівні першого курсу, дипломної роботи університету Карпенка-Карого", – вважає Бебешко.

Також продюсер вважає, що ситуація не краща і в музичній сфері.

"З музичної точки зору на противагу всім пісням, які крутив "Інтер", ми поставили пару нещадних щедрівок, а на Першому я побачив виступ хард-метал-треш колективів, які співали про чубатих чортів", – підкреслив він.

При цьому Бебешко додав, що причиною цього є те, що "Україна – це слаборозвинена корупційна сільськогосподарська країна, яка за своїм розвитком стоїть на рівні Зімбабве".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook