Прийшли у пологовий, аби з’ясувати чому лікар, якого обвинувачують у вчиненні злочину, досі веде лікарську практику.Смерть породіллі наступила через велику втрати крові вже після пологів й навіть хірургічне втручання медиків опісля не змогло врятувати життя 30-тирічної жінки. Родичі стверджують, що та, коли народила, залишалася без нагляду лікарів тривалий час,- повідомляє Закарпатський інсайдер.

Читайте також: Жінка народила немовля просто на платформі вокзалу

Правозахисник додає, що відсторонення лікаря, який приймав пологи, від займаної посади рекомендувала й тимчасово створена у лікарні комісія, яка свого часу вела службове розслідування летального випадку. Однак дотепер підозрюваний, а наразі й обвинувачений, адже обвинувальний акт вже скерований до Хустського районного суду, продовжує працювати у пологовому будинку. Лікар на волі. Справа в суді.

А тим часом новонароджена донька та ще двоє її сестер – напівсироти. Чоловік та батько досі не може прийти до тями, адже на його руках троє дітей і ростуть вони без матері. Аби розставити крапки над «і», потерпілі гуртом прийшли до лікарні всього з одним питанням. Люди не стримували емоцій і були агресивно налаштовані з однієї простої причини – вони втратили близьку людину. Відповідь на питання потерпілі отримали, однак вона їх не задовольнила. Справа у пологовому матиме продовження.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter