Доїхати в Луцьк, або ж виїхати з обласного центру автобусами, сьогодні, 5 серпня, можна у будь-якому напрямку.

Читайте також: У Луцьку журналістка захворіла на коронавірус (фото)

Про це розповіла Суспільному директорка обласного підприємства автобусних станцій Інеса Корнейчук.

Директорка обласного підприємства автобусних станцій Інеса Корнейчук розповіла Суспільному, що розпоряджень про закриття автостанцій і заборону руху автобусів з обласного управління транспорту і зв’язку не надходило. Сьогодні всі автобуси міжміського та міжобласного сполучення вийшли у рейси згідно з графіком.

"Про те, щоб не виїжджати у рейс, перевізник не повідомляв", – розповів водій автобуса "Нововолинськ-Рівне" Іван Волинець. Сидячі місця в автобус усі розкуплені. Стоячих пасажирів чоловік не бере, каже, що їх і немає зараз. Сьогодні зранку на рейс диспетчер автостанції видала путівку. Про заборону виїзду та в'їзду ніхто не попереджав", – каже водій.

Водії і перевізники хочуть працювати, каже Олексій Хільчук. Він везе пасажирів із Ковеля у Тернопіль. Карантин веде до серйозних збитків, до розрухи, – каже чоловік.

Пасажирка Надія Кондратюк їде на навчання. Потім дівчині потрібно буде доїхати додому. "Крім автобуса, я нічим назад не доберуся", – каже дівчина.

Читайте також: Керівник Волинської обласної лікарні спростував інформацію про переповнені лікарні хворими на COVID-19

Ярослав Мельницький їде у відрядження. Чоловік радіє, що не скасовуваний рух автобусів: "Я вважаю, що абсолютно недоцільно скасовувати транспорт, бо людям треба їхати, зараз літо".


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook