Вчора, близько 18:00, по вулиці Привокзальній, у Володимирі-Волинському, мотоцикл "Loncin LX" зіткнувся із автомобілем "Audi 80". Мотоцикліста госпіталізували. 

Читайте також: У Луцьку мікроавтобус протаранив "BMW" на "бляхах": утворився довжелезний затор (фото)

За кермом мотоцикла перебував 21-річний житель Турійського району. Ймовірно, він не надав перевагу в русі й допустив зіткнення із автомобілем "Audi 80", під керуванням 26-річного ковельчанина, повідомляє поліція Волині.

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення травматології Володимир-Волинського територіально медичного об’єднання.

Читайте також: На Волині перекинувся молоковоз (відео)

Цього ж дня, близько 14:00, по вулиці Окружній, у селі Липини Луцького району, зіткнулися автомобіль "Mercedes Benz" під керуванням 27-річного лучанина та мотоцикл "Patriot", за кермом якого перебував 17-річний місцевий житель. У результаті ДТП постраждав мотоцикліст, однак не госпіталізувався.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook