У п'ятницю, 26 березня, несподівано померла 42-річна дружина нашого земляка Івана Пасевича із Залізниці, котрий загинув у зоні проведення АТО, депутатка Львівської міськради Олена Пасевич.

Читайте також: Помер відомий волинянин, який боровся за волю України (фото)

За попередніми висновками, причиною раптової смерті став обрив тромба. Медики "швидкої допомоги" приїхали на виклик о 19:20, але змогли лише констатувати смерть, – йдеться на сайті ZAXID.NET.

У львівській політиці Олена Пасевич з’явилася після Революції Гідності. У 2014 році її чоловік, уродженець села Залізниця, що на Любешівщині, Іван Пасевич, старший лейтенант ЗСУ, загинув біля села Красне на Луганщині 16 серпня 2014 під час обстрілу росіянами з РСЗВ "Град", закривши своїм тілом двох товаришів.

Читайте також: Помер відомий український мовознавець та громадський діяч

Після смерті чоловіка Олена Пасевич стала радницею Львівського міського голови Андрія Садового з питань учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей. Активно займалася волонтерською допомогою військовим.  

42-річна жінка працювала доцентом кафедри економіки Львівського інституту банківської справи. В неї залишилася 7-річна донька та 24-річний син.

Поховають Олену Пасевич на Личаківському кладовищі, біля її батька, у неділю 28 березня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook