Начальник головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко у коментарі ТСН розповів подробиці затримання в Одесі підозрюваних у вбивстві двох дівчат у Подільському районі Києва.

Читайте також: Жінка знайшла два трупи в квартирі, яку здала на Новий рік (фото)

За словами очільника столичної поліції, жінка та чоловік були затримані на Одеському залізничному вокзалі сьогодні, 6 січня, вранці.

"Зараз їх уже передали слідчо-оперативній групі Київської поліції. Їх вже затримано за статтею 208 КПК України і проводяться слідчі дії, які можуть зараз провести", – наголосив Крищенко.

Слідство підозрює, що вказані особи втекли з Києва одразу після скоєння злочину.

"Але, ще раз кажу, ми тільки їх затримали, проводяться слідчі перші дії. І у поліції, у слідчого, у процесуального керівника прокуратури Києва є доба до завтрашнього ранку повідомити їм про підозру", – додав він.

Мотиви вбивства остаточно не з’ясовані. Поліція припускає, що в орендованій квартирі могла виникнути суперечка, яка призвела до таких трагічних наслідків. Також Крищенко підтвердив, що затриманий чоловік раніше був засуджений за зґвалтування.

Читайте також: Затримали волинянина, якого підозрюють у жорстокому вбивстві двох молодих дівчат (фото)

"Так, дійсно, цей чоловік був раніше судимий за зґвалтування. Відсидів 10 років. Цю інформацію я можу підтвердити", – сказав головний поліцейський Києва.

Загрожувати підозрюваним може від 10 за ґратами до довічного ув’язнення.

Нагадаємо, тіла двох мертвих дівчат були виявлені в орендованій київській квартирі 4 січня. Розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після цього поліція оголосила у розшук 34-річного чоловіка та 20-річну дівчину, які винайняли цю квартиру на новорічну ніч.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook