Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, а саме, мова йде про першого заступника начальника Управління ДСНС України у Волинській області Сергія Васильовича Клеця та начальника одного із загонів управління під час одержання неправомірної вигоди.

Читайте також: У Луцьку на хабарі затримали заступника начальника обласного управління ДСНС

За попередньою інформацією, посадовці ДСНС вимагали та одержали 1000 літрів дизельного палива за безперешкодне погодження документів щодо роботи АЗС та невтручання у діяльність підприємства, інформує ДБР.

Посадових осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України під час одержання ними неправомірної вигоди.

Наразі вирішується питання повідомлення затриманим про підозру, відсторонення їх від займаних посад та обрання відносно них запобіжного заходу.

Читайте також: Волинських СБУшників затримали за фінансування тероризму: хто ці особи (фото)

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Волинської області. Оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР Нацполіції України.

У разі доведення вини, затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook