В кінці серпня штаб однієї з партій у Володимирі-Волинському провів опитування стосовно виборів. Стосувалося воно дослідження рейтингів партій і кандидатів на посаду мера, які раніше заявили, що братимуть участь у виборах.

Читайте також: Команда "За майбутнє" всюди йде на перемогу (фото)

Опитування проводилось в період з 28-го по 30-те серпня методом спілкування "face-to-face" за географічним, статевим та віковим критеріями. Вибірка склала 387 респондентів, пише Буг.

Згідно з результатами, майже 40% опитуваних не визначилися за яку партію будуть голосувати на місцевих виборах. З тих, хто визначився, майже 18% відповіли, що голосуватимуть за За Майбутнє, майже 12% – за Європейську Солідарність, 10% – за Слугу Народу, 8 % – Батьківщину. Більше 4% – за Опозиційну платформу "За життя".

На запитання чи визначилися стосовно кандидата на мера більшість опитуваних відповіла, що ні ( 50,8%). 42,2% зазначили, що визначилися, а 7% сказали, що не будуть голосувати.

З кандидатів на посаду мера в опитуванні фігурували Ігор ПальонкаМаксим Клим’юк та Микола Юнак.

Майже половина з опитаних (49,2%) відповіла, що ще не визначилася, за кого буде голосувати.

Читайте також: Команда "За майбутнє" презентувала кандидатів у депутати в громадах Любомльщини та Іваничівщини (фото)

26,6% відповіли, що віддадуть голос за Пальонку, 14,5% – за Юнака, а 9,7% – за Клим’юка.

Також запитували, хто, на думку людей, переможе в місевих виборах. Так майже 52% опитуваних назвали ймовірним переможцем Ігоря Пальонку. Майже 26% зазначили, що ще не визначилися. Більше 15% відповіли, що ймовірний переможець – Юнак, а майже 7% – Клим’юк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook