У Генеральному консульстві України в Мюнхені підтвердили, що громадянка України Алла Клішта дійсно була знайдена мертвою в річці Рейн в районі міста Руст, яке розташоване на південному заході Німеччини.

Читайте також: Молоду українку, зірку шоу "Україна має талант", жорстоко вбили в Європі (відео)

Про це представниця консульства розповіла в коментарі ТСН.uа.

За її словами, подія сталася ще в середині травня – 15 числа.

На сторінці соціальної мережі Facebook українки останнє повідомлення датоване 18-го березня.

Водночас, про загибель Клішти повідомила її подруга Наталя Лігай, яка також є учасницею українських шоу-проектів, зокрема "Танцюють всі". "Тільки сьогодні рідні дозволили опублікувати, що Алла загинула, досі в Німеччині ведеться слідство... Прощання відбудеться після того, як зроблять остаточний висновок", – йдеться в її повідомленні на Facebook від 28 травня.

Читайте також: День народження закінчився смертю: мати вбила власну доньку

Як повідомлялося, тіло 33-річної українки виявили в річці Рейн. Алла Клішта зникла ще в кінці квітня: тоді вона не з'явилася на роботі – в парку розваг "Європа-Парк" у місті Руст. Тут вона брала участь у шоу Night Beat Angels. Її почали шукати й знайшли тіло в річці. У вбивстві артистки підозрюють колишнього 30-річного хлопця, з яким вона продовжувала працювати разом. Його заарештували, але офіційних звинувачень не висунуто.

Алла Клішта – рекордсменка України за кількістю хулахупів, які вона одночасно розкручувала. Всього вона прокрутила 102 хулахупи вагою 20 кілограмів. Також вона виступала в німецьких і румунських талант-шоу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook