Лікарі розповіли про стан 13-хлопчика з Ратнівського району, який разом із 8-річною сестрою на мотоциклі в'їхав в трактор.

Читайте також: На трасі "Доманове−Ковель−Чернівці" п'яна велосипедистка потрапила під колеса авто (фото)

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Автопригода трапилася 21 жовтня близько 18 години у селі Гута. За кермом мотоцикла перебував 13-річний місцевий житель, з ним була 8-річна пасажирка. Хлопець, керуючи мотоциклом, ймовірно, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з трактором "Т-16", за кермом якого перебував 55-річний місцевий житель. Внаслідок ДТП 13−річний хлопець отримав серйозні травми та був госпіталізований.

"Я не знаю, як так вийшло. У вересні його тільки навчили їздити (на мотоциклі − ред.)", − розповіла мама потерпілого Любов Гайдачук.

Лікар-анестезіолог Вадим Гром'як розповів, наразі стан хлопчика − стабільно важкий. Проводиться лікування та дообстеження. Потерпілий зараз вже в свідомості.

Хлопця вдарило об машину, його сестра дивом не постраждала. Вона відразу після автопригоди побігла до бабусі кликати на поміч.

Водій трактора, сусід, після аварії − у шоковому стані, розповіла дружина водія Галина Бегеза. Зі слів водія трактора, усе сталося за лічені секунди. Мотоцикл, не збавляючи швидкості, в'їхав у бік трактора.

"На перехресті розгубився, ззаду їхали мотоцикли і він розгубився. Стільки техніки. Він просто їхав на трактор", − говорить дружина водія трактора Галина Бегеза.

Дідусь хлопчика каже, онук був дуже обережним, тому і дозволяли йому кермувати. Старенького мотоцикла хлопчик сам відремонтував. Гроші на деталі заробив на ягодах.

Читайте також: Вирішив покінчити з життям, бо посварився з дівчиною?: у Луцьку неповнолітній юнак кинувся під авто

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook