Вартість природного газу для волинян у березні 2021 року становитиме 6,99 грн за кубометр, що дорівнює 0,6622 грн/кВт*год.

Читайте також: Дві луцькі компанії-постачальники газу знизили вартість послуг у березні

ТОВ "Волиньгаз збут"" дотримується Постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2021 №25 та постачатиме блакитне паливо за регульованою ціною, повідомляє пресслужба компанії.

"З 1 лютого тимчасово у всіх постачальників газу на ринку ціни однакові. Але однакові ціни зовсім не означають однаковий сервіс та зручність отримання послуг.

Використовуйте комфортні та зручні сервіси надійного постачальника "Волиньгаз Збут", щоб не витрачати зайвий час на вирішення газових питань", − йдеться у дописі.

"Волиньгаз Збут" пропонує своїм клієнтам зручні онлайн-сервіси для розв’язання газових питань:

  • Єдиний кабінет для передачі показників та сплати за газ та його доставку;

  • Зручні чат-боти у Viber та Telegram, через які швидко та просто передати показники та сплатити за газ;

  • Мобільний додаток простий та зрозумілий;

  • Оплату через Apple/Android Pay.

Читайте також: У Луцьку деякі будинки платять за опалення більше (відео)

Як раніше повідомлялось, в Україні вісім компаній-постачальників газу пропонують свої послуги за тарифами, нижчими граничної вартості 6,99 грн за кубометр, яку встановив Кабінет міністрів до 31 березня.

Серед постачальників, які встановили тарифи нижче гранично допустимого урядом рівня, − є дві луцькі газопостачальні компанії "Евода ТРЕЙД" (6,88 грн) та "Волиньелектро Збут" (по 6,97 грн).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook