На цьому тижні явка депутатів у Верховній Раді залишає бажати кращого. Сесійна зала була заповнена менш, ніж на 50%. Тим не менш, не обійшлося без НП. У п'ятницю, 22 березня через перепалки Олега Ляшка, голови фракції "Радикальної партії" з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом довелося оголосити перерву в ранковому пленарному засіданні до 11:00. Незабаром конфлікт був вичерпаний і Ляшко з депутатами спустилися з урядової ложі і продовжили "Годину запитань до Кабміну".

Читайте також: "Петра через місяць не буде – подивлюся, де ти будеш!" – Ляшко увірвався на засідання уряду і нагримав на Гройсмана (відео)

В чому ж цього тижня розгулювали нардепи по парламенту. Цього разу в об'єктиви потрапила Оксана Сироїд, заступник голови Ради, яка дуже рідко виходить в зал зі свого робочого місця позаду трибуни. Однак тепер вдалося побачити її брендові туфлі, пише Страна.ua.

Як виявилося, нардеп Сироїд віддає перевагу італійському бренду.

Читайте також: Дружина Луценка вразила туфлями за майже 20 тисяч грн у Раді

Вона була в бежевих балетках з бантиками, які взула під світлий брючний костюм.

Це туфлі з минулих колекцій, які особливо полюбилися любителькам моди. Коштують вони $ 395 або близько 11 000 гривень по курсу НБУ на 22.03.2019. У деяких онлайн магазинах, таку пару можна взяти вже зі знижкою 20%.

До речі, у Верховній Раді вироби Prada носять Людмила Денисова, екс-міністр соціальної політики, а зараз нардеп від "Народного фронту", а також Ірина Суслова з БПП. Правда, остання зізналася, що її сумка Prada – це підробка, а замовила вона її в бутіку, де продаються репліки. Репліка – це точна копія оригіналу, а саме матеріалу з якого вона зроблена, форми, логотипу компанії на підкладці, фурнітури. Фактично від оригіналу її відрізняє тільки одне – відсутність сертифіката автентичності. І уточнила, що сумка, яку вона носить варта 3600 гривень.

Але повернемося до Сироїд, звичайно Оксана стримана у виборі одягу і не рясніє брендовими речами на відміну від Оксани Білозір, екс-міністра культури, а зараз нардепа від БПП.

Раніше повідомлялось про те, що кума президента якось за тиждень змінила три брендові сумки вартістю понад 142 000 гривен. У ці дні Білозір ходила в парламент у футболці від американського дизайнера Донни Каран (Donna Karan).

DKNY – це абрревіатура Donna Karan New York, що показує приналежність даної марки до американського мегаполісу Нью-Йорк. Білозір обрала квітчастий варіант з колекції. Відзначимо, що ціна такої футболки стартує від $ 65 (1766 гривень).

Відзначимо, що в світі моди DKNY вважається молодіжним брендом одягу, що випускає жіночу, чоловічу та дитячу лінії. Відверто кажучи, на 61-річній Білозір ця футболка виглядає дивно, та ще й під смугастим піджаком.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook