25-го вересня у Нововолинську в ДП "Волиньвугілля" представили нового керівника.

Читайте також: Директор ДП "Волиньвугілля" написав заяву на звільнення

За наказом Міністерства енергетики ним став Юрій Ключковський, який перед тим був директором із капітального будівництва, заступником технічного директора з інвестиційної діяльності і реструктуризації ДП "Львіввугілля". Повідомив про його призначення перед колективом вугільного підприємства Дмитро Цехмістер – начальник відділу енергомеханічного забезпечення та торфодобувних підприємств Департаменту вугільно-промислового комплексу. Зазначили, що Ключковський має 26 років досвіду роботи на керівних посадах в вугільних підприємствах, пише Буг.

Нагадаємо, з 21-го вересня перестав обіймати свою посаду попередній гендиректор Волиньвугіля Юрій Благута. Пропрацював він три місяці.

Голову місцевого осередку НПГУ Сергія Макарова під час представлення цікавило, чи буде новий керівник відстоювати подальше існування шахти №9 "Нововолинська", адже Ключковський на попередній посаді займався питаннями реструктуризації.

Читайте також: Керівника "Волиньвугілля" затримали п'яним за кермом

"Яке ваше бачення ситуації по 9-й шахті щодо реструктуризації?", – запитав Макаров у призначеного гендиректора. На що почув відповідь, що потрібно розбиратися з усіма моментами. Однак разом з тим Ключковський зазначив: рішення вищестоящого керівництва потрібно виконувати.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook