У польській газеті написали про корупцію в оборонній сфері і підкуп виборців, до яких причетний чинний президент України Петро Порошенко. 

Читайте також: Порошенко нахабно надурив бійців 51 ОМБР

Про це пише Антикор.

Відзначимо, що в статті "Президент за тисячу гривень" йдеться про те, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не вірить в переобрання Петра Порошенка, а сам президент при цьому не впливає на поліцію.

"У Києві ніхто не сумнівається, що за два тижні до президентських виборів Україна зіткнулася з серйозною політичною кризою. Правляча коаліція розривається по швах, і війна відбувається не тільки на сході, а й у самому центрі країни ", – пишуть польські журналісти.

Читайте також: Ковельчани на мітингу запитують в Порошенка про розкрадання армії і вимагають посадити Свинарчуків

Також в соціальних мережах почали писати про це. Наприклад, одна з користувачів Facebook Ірина Іванова опублікувала фотографію цієї газети.

"Польська газета пише про підкуп виборців за 1000 гривень і про розкрадання в оборонно–промисловому комплексі! Ось прокидається вранці перед роботою українець, який змушений працювати в Польщі, і читає ось такі заголовки про "життя по–новому" на батьківщині! "– написала вона.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook