Щоб швидко знайти роботу, потрібно зробити правильні акценти в резюме та добре підготуватися до співбесіди з роботодавцем.

Читайте також: Розповіли, як енергетики впливають на психіку

При прийомі на роботу потрібно бути чесним з рекрутером. Розповідати про свої недоліки і способи боротьби з ними. Однак не варто говорити про всі ваші негативні якості. Особливо ті, які не стосуються роботи.

Про це пише Work.ua.

"Почну зі своїх помилок на першій роботі"

На запитання рекрутера потрібно відповідати стисло та змістовно. Говорити про всі промахи з початку кар'єри не потрібно. Роботодавець не готовий слухати довгу історію ваших проб та помилок. Його мета зрозуміти, наскільки ви вмієте працювати у команді.

"Я занадто багато працюю"

Ця фраза — перша у списку кліше. Вона не свідчить про відданість роботодавцю та готовність працювати цілодобово. Вона демонструє, що ви неефективно плануєте свій робочий час.

Читайте також: Визначили, коли варто пити каву

"Я трудоголік"

Роботодавці завжди чекають повної віддачі. Інколи на роботі доводиться засиджуватися допізна. Але нікому не потрібні мученики, які живуть в офісі цілодобово.

"Приділяю надмірну увагу дрібницям"

Добре, якщо ви висуваєте високі вимоги до себе. Слідкуєте за мотивацією та дисципліною. Проте не можна себе недооцінювати. Применшувати ваші досягнення. Зазвичай компанії шукають працівників, які зможуть справлятися з великим обсягом роботи. Водночас робити мінімум помилок. Тому рекрутеру не варто казати, що постійно незадоволені своїми результатами і аналізуєте дрібниці.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter