Про український туристичний об'єкт – "Тунель кохання" – BBC News зробили сюжет для південно-східної Азії, в першу чергу для Індії. Тунель знаходиться в селищі Клевань на Рівненщині.

Читайте також: Села навколо Луцька не мають наміру об'єднуватися з обласним центром

"Сюжет свідчить про серйозний рівень туристичної привабливості нашого регіону. Якщо в розвиток туризму вже вкладати значні кошти, то селище однозначно від цього тільки виграє в майбутньому. Сьогодні вранці мене знову витягли з дому, в тунель приїжджав продюсер одного з англійських телеканалів. Досить імовірно, що вже в серпні зніматимуть про це місце ще один сюжет", – написав учасник проекту фотограф Сергій Делідон на сторінці в Facebook. 

Читайте також: У Луцьку двічі провалили тендер на 1,4 мільйона гривень

"Тунель кохання" – зелений тунель у лісовому масиві на 4-кілометровому відрізку залізничної колії. Утворився через рух поїзда від Клевані до деревообробного заводу в селищі Оржеві. Має вигляд коридору точної арочної форми. Популярний туристичний об'єкт.

Фігурував у короткометражці "Тунель" Віктора Булига. Її представили 2015 року на Каннському кінофестивалі в секції Short Film Corner.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter