Триває розслідування щодо стрілянини на автомийці у Луцьку. Нещодавно взяли під варту одного із 9 підозрюваних, ще одному суд обирав запобіжний захід вчора. 

Читайте також: Кривава стрілянина на автомийці у Луцьку: ще одного підозрюваного взяли під варту

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Тімура Байрамова підозрюють у причетності до перестрілки на луцькій автомийці. Варто зазначити, що Тімур Байрамов – професійний стрілець. Прокуратура подала клопотання для обрання запобіжного заходу – тримання під вартою протягом 60-ти діб.

Проте адвокат підозрюваного наполягав на домашньому арешті, мотивуючи це тим, що у Тімура Байрамова троє неповнолітніх дітей. Підозрюваний не заперечував факту, що в момент скоєння злочину перебував на території автомийки і пообіцяв співпрацювати зі слідством.

За рішенням суду – чоловік буде під вартою 60 діб, тобто до 8 січня. Доки триватиме розслідування, аби Тімур Байрамов не мав змоги вплинути на свідчення очевидців, чи будь яким іншим чином незаконно повпливати на хід слідства.

"Я вважаю, що рішення суду є незаконним, я буду його апелювати, оскільки підстави у клопотання для обрання найсуворішого запобіжного заходу були відсутні... Немає абсолютно жодного свідка, який би міг підтвердити його причетність, окрім того, що він перебував на місці скоєння злочину, поряд з цим місцем", − зазначає адвокат підозрюваного Сергій Тиможинський.

Читайте також: Підозрюваного у стрілянині на автомийці у Луцьку взяли під варту (відео)

Більш детальніше у відео-сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter