Прокуратура Волинської області, оскарживши вирок Луцького міськрайонного суду, яким 20-річного мешканця села Романів Луцького району за вчинення грабежів було засуджено до 4 років та 6 місяців позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку, домоглася справедливого покарання для злочинця.

Читайте також: Земельні афери на Волині. Чому мовчить прокуратура?

Ннадаємо, що раніше уже судимий за грабежі молодик упродовж двох тижнів вчинив три тяжких злочини. Вдень 09 лютого  у Центальному  парку імені Лесі Українки він силоміць відібрав у неповнолітнього мобільний телефон. Вже на ранок 14 лютого зловмисник здійснив напад на перехожого на вулиці Потебні та заволодів його обручкою вартістю. Увечері ж 24 лютого на вулиці Ковельській у Луцьку відібрав у перехожого дорогий мобільний телефон.

Суд першої інстанції, визнавши чоловіка винним у вчиненні грабежів (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 186 КК України), призначив йому покарання у виді позбавлення волі зі встановленням іспитового строку.

Однак прокурори не погодились із таким рішенням суду і оскаржили його в апеляційному порядку.

Апеляційний суд Волинської області, дослухавшись до доводів прокурорів, призначив злочинцю покарання у виді реального позбавлення волі на строк 2 роки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook