Російські пропагандисти з телеканалу "Россия-1" розпочали свою програму "60 минут" із обговорення законопроекту народного депутата України Олександра Шевченка про заборону в Україні ідеології "Русского міра".

Читайте також: УКРОП провів президентські праймеріз на Волині і ще раз довів – чинна влада ніколи не залякає його представників

"Російські пропагандисти з Раша-Ті-Ві цілу свою істеричну програму сьогодні побудувала на нещодавно зареєстрованому законопроекті народного депутата України Олександра Шевченка про заборону в Україні ідеології "Русського міра", як шовіністичної, нацистської, фашистської та людиноненависницької.

В законопроекті пропонується заборонити в Україні пропаганду ідеології "русського міра", яка обгрунтовує експансіоністську імперську політику російського керівництва, і яка приводить до воєн, протистояння та страждань мільйонів людей, яка забрала вже десятки тисяч життів українців", – коментує ситуацію нардеп на своїй офіційній сторінці у мережі.

Читайте також: Екс-керівник СБУ та Олександр Шевченко проаналізують наліт президентських "маски-шоу" на Буковель

Нагадаємо, днями Народний депутат України, лідер політичної партії "Українське об'єднання патріотів-УКРОП" Олександр Шевченко зареєстрував законопроект (№ 9139 від 28.09.2018) про визнання ідеології "Русского міра" як фашистської і людиноненависницької та заборону її в Україні. 

Народний обранець наголошує, що сьогодні ідея "руского міра" безперешкодно розвивається в країні. Зважаючи на те, що саме ця ідеологія поклала початок військовому конфлікту в країні та спрямована в тому числі на ліквідацію незалежності України її негайно потрібно заборонити на законодавчому рівні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter