Українська співачка, учасниця групи "Время и стекло" Надя Дорофєєва розповіла про своє особисте життя і про стосунки з чоловіком (чоловік Дорофєєвої – український співак, телеведучий, радіоведучий, екс-учасник групи "Діо.фільми" Володимир Дантес).

Читайте також: Голі Дантес і Дорофеєва показали клас в басейні (фото)

Про це вона повідомила в інтерв'ю виданню Viva, пише "Znaj. ua".

Надя зізналася, що в шлюбі з Дантесом усвідомила сенс фрази "за ним, як за кам'яною стіною".

"Він (чоловік) мій захист і опора. В будь-яких ситуаціях ми не виявлялися, чоловік завжди веде себе як хлопець, про якого я мріяла", – каже співачка.

Також зірка поділилася, як вони з чоловіком вирішують, в яку країну їхати відпочивати.

"Зазвичай ми разом вибираємо країну для подорожі, а іншим плануванням займається Вова. Він у нашій родині найбільш досвідчений мандрівник, і в цьому я йому повністю довіряю. Одного разу він організував для мене сюрприз-подорож на виступ улюбленого музиканта Stromae в Будапешті. За чотири години до початку концерту ми зайняли місця в першому ряду – це був один з найкращих виступів, які я бачила у своєму житті. Тепер мрію побувати на фестивалі Coachella", – згадує Надія.

Читайте також: Надя Дорофеєва здивувала новим трендом носіння шортів і показала свіже тату

Зірка додала, що "подорожі – це життя". Дорофєєва зазначає, що є ще багато країн і міст, де вона хотіла б побувати, але її улюблені - Амстердам і Лос-Анджелес , куди вона хоче повертатися знову і знову.

"Але більше всього на світі я люблю свій будинок, де родина, друзі та улюблена робота", – підсумувала Надя.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter