Через проблеми з Держбюджетом на поточний рік заплановані проєкти поставили в чергу на отримання фінансування. У підсумку по всій країні зупинено сотні будівництв.

Читайте також: Уряд утричі зменшив субвенцію на соцекономрозвиток, деякі громади Волині не матимуть ані гривні

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав мер Дніпра Борис Філатов, передає Цензор.НЕТ.

"Ну що, приїхали? Фактично від сьогодні, вперше за останні роки, в країні введено "КАРТОТЕКУ". Хто знає, той зрозуміє. У двох словах, це відбувається тоді, коли держбюджет з’їжджає в "червоне" і не в змозі виконувати одночасно всі зобов’язання. Тоді всіх ставлять у чергу. Місцеве самоврядування поки що нижче опублікований документ торкнеться лише в частині ДФРР (Державного фонду регіонального розвитку. – Ред.), але що буде далі", – розповів мер Дніпра.

Читайте також: Марина Порошенко отримає з бюджету 150 мільйонів

"Хоча й так не солодко. Соцеконом на території ці хлопчики на самокатах вже грохнули, ДФРР – ставайте в чергу за грошима. По всій країні зупинено сотні будівництв: лікарні, школи, дитячі садочки, які місцеве самоврядування робило спільно з держбюджетом або за його рахунок. Доброго ранку. Слів немає. Залишилися одні висловлювання. Але для вітчизняних медіа це не інформпривід, що залунали перші дзвінки всеосяжного п@здецю, їх більше цікавить далекий Трамп", – резюмував Філатов.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook