Партія "Батьківщина" заявляє, що проти їхнього кандидата у президенти Юлії Тимошенко влада вчиняє провокацію.

Читайте також: Позбавлення субсидій, кримінальна відповідальність та в'язниця: що чекає на виборців, які продаються перед виборами

Про це йдеться у повідомленні політичної сили.

"Влада від імені штабу "Батьківщини" масово пропонує громадянам по 500 гривень за підтримку Юлії Тимошенко", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "служба безпеки партії "Батьківщина" начебто зафіксувала відповідні випадки фальшивих телефонних пропозицій в усіх регіонах України.

"Так, людям дзвонять на особисті номери, представляються працівниками штабу партії та пропонують їм голосувати за Юлію Тимошенко. У разі згоди обіцяють заплатити 500 грн частинами – до і після голосування. За кожну загітовану людину, яка надасть паспортні дані, теж пропонують винагороду", – йдеться у заяві.

Читайте також: Які інструкції написані у зошитах для агітаторів Порошенка

В "Батьківщині" вказують, що масовий обдзвін людей "відбувається з телефонних номерів, які належать колекторській компанії, що вже тривалий час проводить різноманітні соціологічні опитування на замовлення БПП "Солідарність".

Також у Тимошенко заявили, що за пости на її підтримку у Фейсбук та Інстаграм "невідомі провокатори обіцяють гроші та сувенірну продукцію".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook