Слідчі Луцького відділу поліції закрили справу-розслідування з приводу загибелі 12 вересня 2017 року 28-річної лучанки у ліфті на проспекті Молоді.

Читайте також: На Волині жінка народжувала у темному під'їзді багатоповерхового будинку

Про це йдеться у сюжеті UA.Волинь.

Ліфт і досі не працює. Сусіди згадують лише позитивне про жінку, яка трагічно загинула. Без мами залишилася маленька донька.

Сусіди згадують, що про несправність ліфта повідомляли раніше. Наприкінці 2017 року, вже після трагедії, директор департаменту ЖКГ Луцька Юрій Крась розповідав, що зупинено для ремонту понад півсотні ліфтів у місті. Це мало відбуватися за програмою 70 на 30, де 30% коштів для робіт мають зібрати мешканці, а решту надати з бюджету міста.

У 2018 році у Луцьку відремонтували 82 ліфти. Однак той, що на проспекті Молоді і досі несправний. Та навіть якби працював − не усі мешканці переконані, що зайдуть у нього.

Справу відкрили 13 грудня по факту службової недбалості, що спричинило загибель людини. Однак по факту розслідування не було здобуто даних, які б вказували на наявність в діях службових осіб кримінального правопорушення.

Читайте також: У Луцьку заливає житловий будинок

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter