У передмісті Львова, на об'їзній сталася велика аварія: зіштовхнулися легковик та бус. У результаті ДТП дев'ятеро людей опинились у лікарні. Стан одного з водіїв критичний. Що сталося та хто спровокував ДТП, розповіли у ТСН.

Читайте також: У Луцьку поблизу ринку зіткнулися два автомобілі (фото)

Нагадаємо, що аварія сталася на об'їздній Львова. "БМВ" з мікроавтобусов зіштовхнулися близько півночі. За даними поліції, 23-річний львів'янин за кермом легковика виїхав на зустрічну смугу і там лоб у лоб зіштовхнувся з бусом.

Після аварії на місце ДТП одразу приїхали п'ять карет швидких. У салоні мікроавтобуса було восьмеро людей, серед яких четверо неповнолітніх. Хоча мікроавтобус зареєстрований у Львові, усі пасажири – це мешканці Волині. Їх ушпиталили. Також до лікарні забрали водія легковика.

У більшості потерпілих лікарі діагностували нетяжкі переломи та забої. Після обстеження їх відпустили лікуватись додому. У медзакладі залишаються двоє потерпілих: водій "БМВ" та молода жінка, що їхала в мікроавтобусі.

"Чоловік у важкому стані. Він перебуває у відділенні інтенсивної терапії. У нього важка поєднана травма, травматичний шок, травма грудної клітки, кісток тазу. Є загроза для його життя. У жінки - травми нижньої кінцівки з ранами, переломами. Пацієнтки стан середньої важкості", – розповів травматолог лікарні швидкої допомоги Василь Тонконоженко.

Читайте також: Восьмеро волинян постраждали у жахливій аварії на Львівщині, серед них – неповнолітні

Чи був водій тверезий, поки невідомо. Наразі слідчі чекають на результати офіційної експертизи. З якою швидкістю їхав, поки не коментують. Відомо, що в салоні він був один. За фактом порушення правил дорожнього руху поліція відкрила кримінальне провадження. Оскільки усі потерпілі з мікроавтобуса вижили, то водію "БМВ" загрожує три роки обмеження волі. Підозру йому оголосять, щойно дозволить його стан. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook