Народний депутат від пропрезидентської партії БПП Олексій Гончаренко спробував виконати свою обіцянку та перевдягнутись у клоуна, якщо Володимир Зеленський піде в президенти України. На ефір на телеканал "Прямий", який підпорядкований Петру Порошенку, нардеп з'явився у образі легендарного персонажа коміка Чарлі Чапліна.

Читайте також: Клоун від БПП: нардеп прийшов на ефір у костюмі коміка (відео)

"Чоловік сказав чоловік зробив. Було багато повідомлень від вас в стилі "коли одягнеш костюм клоуна?". Знаєте, якщо це допоможе Україні, я готовий ходити в костюмі клоуна хоч все життя. Але важливо розуміти, що політика – це не шоу-біз і не сцена. У шоубізі як? У тебе невдалий виступ, ти знизав плечима і, максимум, що робиш – повертаєш глядачам гроші за квиток. У політиці все абсолютно інакше. Політика – це відповідальність за країну і за тих, хто тут живе. Якщо ти допускаєш помилку, у багатьох випадках вона може стати фатальною для когось.

Тому ви, звичайно ж, посмійтеся і напишіть коментар: Гончаренко – клоун! Однак, сподіваюся, що вас це змусить хоч трохи подумати і не піддаватися на дурні провокації", – зазначив Гончаренко у Facebook.

Переважна більшість українців розкритикувала Олексія Гончаренка за його костюм, зауваживши, що Чарлі Чаплін ніколи клоуном не був, а нардеп вкотре осоромився, не дотримавши свого слова.

Виталик Гапон: "Чучело. Іди на**р з політики до своїх ригів. Крашений".

Андрей Санин: "Гончаренко, ти д**іл, Чаплін, на відміну від тебе, халамиднику, не був клоуном. Папє, поц, вітання переказуй!"

Ольга Курочка: "Браво! Вот вам яркий представитель цирка "шапито" имени ВР. Зеленскому Браво в квадрате за то, что раскрывает истинную сущность псевдозаконодателей. Когда уже мы перестанем вас лицезреть на арене с унизительными для народа выбрыконами. За Державу обидно".

Valentin Pruglo: "Так костюм добрий тільки слова не щирі. Ви себе називаєте політиками якось зовсім не віриться, ви не змогли нічогісінько зробити за 5 років, тільки не треба на війну звертати. Ви ії і розв'язали, тільки не кажіть, що це брехня!!!! І хто клоун, не треба ображати опонентів, дивіться на себе, ви злодії і аферисти з великим досвідом".

Дмитрий Майстренко: "Чаплин не клоун, между прочим, так что обещание не выполнено. Таким поступком и образом Вы только еще более унизили себя в глазах людей. В качестве пиара – это получилось низко и неинтересно. И когда Вы говорите о серьезных решениях и выборах в интересах страны, это никак не вяжется с Вашим данным поступком. Вы, как серьезный политик, должны заниматься политикой, а не бросаться обещаниями, полу их выполнениями и т.п."

Лёля Марухнич: "Гончаренко, клоун – это ты с начала политкарьеры, ответь сколько политкостюмов ты поменял под лозунги "да я жешь все для страны"? Вот и иди на йух".

Андрей Михненко: "Очередное на@балово от депутата, даже и здесь слово сдержать не может. Мало того, пришел Гитлером, в образе Чаплина, думая, что он клоун".

Серж Хзмалян: "ОМГ!!! И по-ходу, друзей у Лёхи нету – раз его ни кто – НЕ ОСТАНОВИЛ!!!!"

Alex Sasha: "Спочатку був придворним шутом регіоналів, зараз придворний шут Пороха. Льоша,а може ви просто політична прас@ітутка?"

Артур Александрович: "Я так понял депутат и здесь держит людей за долб**бов, и тут на**ал вырядившись легендарным человеком. НЕ ЗАСЧИТАНО, все х**ня давай по-новой".

Вячеслав Медведев: "Кинематографический образ Чарли Чаплина – не костюм клоуна. Хотя это политика. Тут надо уметь бегать между каплями дождя. И одновременно выполнять и не выполнять публичные обещания. Штош, получилось".

Олег Блохин: "Вроде Чаплином рядился, а один фиг на Гитлера похож больше. У твоего шефа пецюльки та же беда. Все пытается то тигром, то львом себя показать, а всё равно хряк-хряком".

Михайло Примаченко: "Мужик обіцяв одягнутися клоуном. Чаплін був актором комедійного жанру, коміком, але не клоуном. Мужик нас розвів. Хоча що взяти з депутата?"

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter